Hoe is het gemaakt?

Het met de hand vervaardigen van producten is de gewenste voorstelling. Maar ook het delen van hetzelfde inzicht met talent en pure ambacht, dat reikt veel verder. Dat zal altijd verder ontwikkelt worden tot de dingen waar we van houden, wat voor ieder van ons dierbaar is. Ons eigen juweel!

Wie heeft het gemaakt

Creator and owner Is een inspiratie van onuitputtelijke creativiteit en een constante zoektocht, naar het mooie! Het met de hand vervaardigen van producten waar we van houden!

Leatherman Na een zoektocht van onderdelen waar ik mee wil werken, stuitte ik op een lederbewerker die zelf producten ontwerpt en technieken heeft uitgedacht, uitgewerkt en volledig met de hand vervaardigt. Zijn dochter is onlosmakelijk verbonden in het volledige creatieve proces.

Creator Zijn dochter, een zeer creatieve vrouw en fervent paardenliefhebster! Was zo geïnspireerd in het werk van haar vader dat ze een ontwerp maakte voor een paarde hoofdstel. Maar dat moest wel uniek zijn, en dat is zeker gelukt! Zij ontwikkelde een zeer speciale techniek met kralen en dat heeft zij verwerkt in de hoofdstellen die zij samen met haar vader vervaardigt, het resultaat mag u beoordelen!

Craftsman Mijn broer, is zich zo gaan interesseren in handgemaakte producten dat hij nu zelf prachtige ringen maakt. Naar eigen ontwerp, maar ook op verzoek. Bijvoorbeeld van munten, die voor mensen een bepaalde herinnering of waarde hebben, die zij dan altijd bij zich kunnen dragen.

ONTMOET DE FAMILIE

Brenda
Brenda: Founder & Creator
Hond
Mikkie: Nick's guard dog and dearest one!
Zoon (1)
Nick: Son & Science
Dochter
Terry: Daugther & Administrative
Dochter (1)
Britt: Daugther, Inventor and Creator
Man
Bob: Man & Technology
Overige
James JS: Leatherworker
WhatsApp Image 2020-05-06 at 20.54.53
Sharon JS: Creative & Creator
 
Overige 2 (1)
James: Brother & Graftsman
Marketing 1
Chantal: Marketing Team
marketing 2
Natascha: Marketing Team